Aftellen!
Door: niels max judith ronald
Blijf op de hoogte en volg Familie
16 April 2007 | Nederland, Poeldijk
Hallo allemaal!
Het grote aftellen is begonnen!Niels loopt al reuze trots in zijn Amerikashirt rond...hij is er klaar voor!
Wij ook trouwens!Op 3 mei vertrekken we: eerst naar Parijs, om daar over te stappen naar Cincinnati.Na een paar dagen acclimatiseren, worden we op 8,9 en 10 mei verwacht in het ziekenhuis...voor allerlei onderzoeken.
Spannend dus: daarna hebben we nog lekker een weekje vakantie: de 12e mei vliegen we door naar Florida!
Daar gaan we Disney bekijken en lekker bijkomen van alles!
De 21e mei zijn we weer back home!
We proberen jullie op de hoogte te houden van ons Amerikaanse avontuur als we daar zijn.
Heel veel groetjes!
Ronald, Judith, Max en Niels
Daar gaan we Disney bekijken en lekker bijkomen van alles!
De 21e mei zijn we weer back home!
Heel veel groetjes!
Ronald, Judith, Max en Niels
16 April 2007 - 21:18
Arie Broodman:
Beste Fam.
Heel veel sterkte daar, wij denken aan jullie en hopen natuurlijk dat de onderzoeken brengen wat jullie ervan verwachten. heel veel plezier namens ook namens vele collega's van Horeca. -
16 April 2007 - 21:33
Natasja Ghazi:
Beste Ronald, Judith, Max en Niels,
Sterkte en Niels: 'stay cool' :-)
17 April 2007 - 07:13
Bianca Alleblas:
Lieve familie, jullie gaan een zware week tegemoet met alle spanning. Ik hoop echt dat alles gaat zoals verwacht.
En vooral genieten van die 2e week met je kids. Dikke kus -
17 April 2007 - 09:41
Bies:
Beste fam.
Ik kan de spanning heel goed begrijpen.En nu nog de onderzoeken.Hopelijk komen al jullie wensen uit.By the way,de foto"s zijn cool! Have a nice stay in USA. -
17 April 2007 - 11:40
Hanny Ossel:
Wat een geweldige site! En wat een warme verbondenheid. En wat een spanning! Good Luck! -
17 April 2007 - 12:32
Leo:
Lieve mensen,
Alvast heeeele goede reis, succesvol verblijf bij en met het ziekenhuis en geniet daarna inderdaad lekker van de leuke dingen die er nog staan te gebeuren. Sterkte met alles. -
17 April 2007 - 13:39
Carmen Girdhari TLC:
Hallo Niels, Max, Judith en Ronald,
wij wensen jullie heel veel sterkte en succes toe en geniet ook van de leuke momenten. Jongens jullie lijken wel op echte Amerikanen hoor!
Groetjes carmen (collega van jullie Pa) -
17 April 2007 - 14:53
Adriaan Kerkhoven:
Wij zijn drie jaar geleden met de familie in de States geweest. Voor onze jongste aanleiding om dit jaar na zijn examen een jaar naar High School te gaan, zo fantastisch is het daar. Dus Ronald , voor je er erg in hebt gaan ze over een paar jaar zelf op pad. Natuurlijk begrijp ik dat het best spannend zal zijn, maar Disney zal een hoop goed maken lijkt me.
Verder hebben ze erg mooie (sport)kleding in de USA stukken goedkoper als bij ons dus!!!
m vr gr
Adriaan(mede namens mijn familie) -
17 April 2007 - 15:03
Nienke Sytsema:
Lieve Judith, Ronald, Niels & Max,
Ik hoop dat jullie een hele goede reis hebben met voor Niels en Max een mooi plaatsje aan het raam in het vliegtuig. Dat alle onderzoeken top verlopen en de uitslagen aan de verwachtingen voldoen. En daarna, genieten, genieten en nog eens genieten, zet Florida op stelten! Veel liefs -
18 April 2007 - 11:25
Marion Langras:
Schitterende site, leuke foto's.
Hoop van harte dat de reis jullie brengt wat je er van verwacht. Heel spannend.
Een goede reis, veel sterkte met de onderzoeken en daarna geniet met elkaar.
Ben heel benieuwd om het te volgen. -
18 April 2007 - 12:58
Nick Roest:
Ik wens jullie een wereltijd in the USA en hoop dat de onderzoeken perspectief zullen geven. Groeten aan Micky Mouse. -
18 April 2007 - 19:45
Grefkens C.p.:
Wij tellen mee af met jullie en vinden het een goed idee dat na gedane arbeid er nog een weekje rust in zit.
Alvast veel plezier.
Je Moedertje en Vadertje
Jullie Omi en Opi -
19 April 2007 - 11:26
Joke Fransen:
Lieve allemaal,
Heel veel sterkte en daarnaast ook veel plezier daar "over the ocean".
Hoop dat jullie grote wens zal uitkomen.
Liefs,
Joke -
19 April 2007 - 17:13
Jacques Groenendijk:
Heel veel sterkte, succes en plezier toegewenst -
23 April 2007 - 08:33
Ben Haarhuis:
Ben erg benieuwd naar jullie spannende verhalen! Wat zal dat een grootse sensatie worden met hopelijk een heel goede afloop voor jullie allen!
Veel sterkte, wijsheid, plezier (mag toch ook wel!)en ik duim voor een goede afloop! -
24 April 2007 - 20:36
Nreijn@kabelfoon.nl:
Hoi Kanjers!!!!!
Heel veel succes in Amerika. Dat het mag gaan zoals jullie verwachten en dan gaan genieten in Florida......Ik wil alles horen van Mikey en Minnie enz als jullie terug zijn en doe Donald D de groetjes
Dikke kus Nel R -
25 April 2007 - 11:10
Willem Van Hoogen:
Veel succes & daarna plezier in het land van de onbegrensde mogelijkheden. We zullen jullie spannende avonturen op de feet gaan volgen. Go for it! En Max en Niels, let een beetje op Ronald en Judith, ze worden al een dagje ouder (sorry Judith)
Willem -
25 April 2007 - 17:52
Evelien Knoester:
VEEL STERKTE EN OOK EEN PRETTIGE EN LEERZAME TIJD DAAR
GROETJES EVELIEN -
25 April 2007 - 20:38
Ineke Janssen:
Lieve Niels Max Judith en Ronald
Wat een avontuur gaat deze reis worden en wat fijn dat jullie dit met zijn vieren doen. Jullie zijn niet voor niets een team.
Cincinnati zal weten dat de positivo's uit Poeldijk zijn geweest.
Succs met al de onderzoeken en ontzettend veel plezier in Disneyworld.
Kijken jullie wel uit voor de krokodillen in Florida?
Dikke pakkerd,
Indra -
27 April 2007 - 14:28
Carolien:
Hallo allemaal,
Gevonden, geweldig zo'n site en wat een lieve berichtjes! Wat kan ik er nog aan toevoegen? 'N goede reis, sterkte en s6, geniet van de mooie dingen die op jullie pad komen en maak veel foto's! Niels, dat worden lange wandelingen want ik ben heel benieuwd naar al je verhalen. Tot snel, ik kijk er weer naar uit!
Lieve groet, Carolien -
28 April 2007 - 18:25
Chequita:
He luitjes,
Vind het zo leuk voor jullie dat jullie dit kunnen doen. Heel veel sterkte met de onderzoeken en daarna lekker genieten in Florida. Have lots of fun....
Big kisses,
Chequita -
29 April 2007 - 20:33
Jolanda:
lieve allemaal, eindelijk is het zover. We duimen voor jullie en wensen jullie heel veel succes met de onderzoeken. En veel plezier bij Mickey Mouse!
Veel liefs,
Ruud, Jolanda en de kids -
30 April 2007 - 11:23
Ditte Puppels:
Hallo Niels en familie Het wordt nu lekker spannend. Hebben jullie er zin in? Niels het gaat om jou, hou je taai! Veel sterkte met alle onderzoeken.
We wensen jullie ook een hele fijne vakantie toe wanneer de onderzoeken achter de rug zijn. Ik hou me op de hoogte via julie site want ik ben natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het met jullie gaat.
Groetjes van Ditte
02 Mei 2007 - 07:00
Sjaak Verbeek:
Beste fam.
Veel sterkte en natuurlijk ook veel plezier daar aan de overkant want het is zo voorbij.
ps. Judith niets vergeten? -
02 Mei 2007 - 08:45
Roy Wilmer:
Leuk op vakantie naar Amerika. maar toch wel een beetje???? -
02 Mei 2007 - 08:49
Kevin Wilmer:
Ik hoop dat de reis goed gaat. Ik wens jullie ook veel suc6.
De foto's zijn ook leuk.
De ballen.
Doooooooooooooooeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii -
02 Mei 2007 - 14:43
Grefkens Cp:
eerst nog even slapen, en de grote reis kan beginnen. Uiteraard wensen wij jullie een voorspoedige reis en profiteer van de mogelijkheid om amerika
te zien en beleven.
wij volgen jullie op de voet en blijven nieuwgierig wachten op verdere berichten op jullie eigen site.
Goede reis en tot wederhoren.
Oma en Opa -
03 Mei 2007 - 13:24
Carlo&Christa&J&J :
Welcome in the States, veel succes en daarna lekker genieten!
Groeten! -
06 Mei 2007 - 06:22
Joost:
Hoi Max en Niels,
wat leuk dat we jullie kunnen zien via de computer. Ik vond het wel spannend om afscheid van jullie te nemen. Gelukkig kan ik jullie nu online volgen. Het is nu zondagochtend 8 uur en mijn moeder heeft de computer opgestart. Gisteren was Anneke, m'n tante, jarig en ben ik lekker laat naar bed gegaan. Mijn vader en Bram zijn net als Kevin en Marco naar het voetbalkamp. Ik heb lekker gisteravond met mama nog chocola gegeten in bed. Nou groetjes (ook van mijn moeder) en ik schrijf weer gauw.
Joost.
06 Mei 2007 - 19:47
Anne En Ineke:
Lieve mensen,
Wat een geweldig nieuws dat jullie nu voor onderzoek in Cincinatti zijn. Heel spannend ook. Ontzettend leuk om jullie wederwaardigheden via Internet te kunnen volgen. En wat een gestress zeg op die vliegvelden! Heel veel succes de komende dagen in het ziekenhuis en wij denken veel aan jullie. Keep our fingers crossed!
Veel liefs, Anne en Ineke