Kennedy Space Centre - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Familie Berkenbosch - WaarBenJij.nu Kennedy Space Centre - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Familie Berkenbosch - WaarBenJij.nu

Kennedy Space Centre

Door: niels max judith ronald

Blijf op de hoogte en volg Familie

17 Mei 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo allemaal,
Vandaag effe geen pretpark? maar even serieus met ruimtevaart bezig. Mooie tour gemaakt, van dichtbij langs allerlei lanceerplatforms, een klaarstaande shuttle gezien (in juni gaat-ie), was net gisteren vervoerd van de fabriekshal (huge!!!) naar het platform, een fantastische 3D film over het leven van astronauten in het ruimtestation ISS, afijn het was weer overweldigend. We hebben zowaar ook nog 10 grote druppels regen gehad, maar met 28 graden is dat zo weer opgedroogd! Werkt dat in Holland ook zo?
Morgen het laatste van de Big-Four-Disneyparken: Animal Kingdom bezoeken en het verveelt nog steeds niemand.
Genieten jullie ook lekker van een lang weekend!! We keep you posted.
Veel lieve groetjes,
USA en zijn reisgenoten.

• 17 Mei 2007 - 06:32

Claire Opa En Oma:

Hallo Lieve Familie!

Aangezien ik zo vroeg o pde computer ben vandaag(Claire) komt vast omdat ik Jaaaarig ben:D Bedankt voor julie leuke vadeautjes! Echt heeeeel moooi!
    Opa oma en ik hebben vannacht om 1 uur mijn verjaardag gevierd/ haha.
    Maar in ieder geval. ik lees dat het daar dus heel erg leuk is!
    Jullie moeten zeker zo blijven genieten, en verder willen wij/ik nog even zegen dar we van jullie houden!!

Dikke zoenen Van Ons

• 17 Mei 2007 - 08:14

Helma En De Mannen:

Hallo lieve familie,

Van harte gefeliciteerd met jullie jarige nichtje.
    Even speciaal voor Claire: Lieve Claire van harte en een hele fijne dag toegewenst! 's Avonds laat nog feest vieren en 's morgens vroeg al weer aan de mail dan haal je er alles uit wat er in zit op je verjaardag. Veel pezier samen met je lieve verwen opa en oma!!!

Lieve Berk and bushjes doen jullie Tarzan en de apen op skeelers de groeten in Animal Kingdom? Ze waren de grote voorbeelden voor Jasper. Hij doet hun stunts steeds vaker na.(Hellupp!)
    Zet na Rocket garden nu de genieter maar weer open in de Disney dierentuin!!!
    In gedachten zijn we ook vandaag weer bij jullie.

Veel liefs....

• 17 Mei 2007 - 08:23

Esther En Marcel:

Lieve Allemaal!

Van harte gefeliciteerd met jullie nichtje Claire.
    Wij hopen dat jullie de komende dagen nog heerlijk zullen genieten van de verschillende Disney Parken in Florida.
    Wij zijn best wel een beetje jaloers hoor!! Wij komen vandaag met Hemelvaartsdag gewoon een dagje langs, want wij weten anders ook niks leuks.
    En omdat wij die Disney parken ook wel willen zien!! Hahahaha. Nee hoor, wij komen binnenkort de foto's van jullie mooie reis bewonderen.

Een hele dikke kus van Esther en Marcel.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 17 Mei 2007 - 08:26

Els :

Hello USA!
    Fijn dat jullie zo lekker genieten.
    Jullie missen hier niets hoor,
    het weer is prut(regen)
    Ja dat space centre is enorm groot.
    In Legoland hadden ze het helemaal nagebouwd op schaal in legosteentjes, inclusief een startende raket.
    Fons zit nu in Engeland, hij zeilt mee in de North Sea Regatta met zn team
    O ja, Bouke wil weten of jullie nog in zo'n enorme achtbaan zijn geweest waar je met vier of zes personen naast elkaar kunt zitten.
    Big hug van alle Happeltjes'

• 17 Mei 2007 - 08:43

Jerika:

Tjonge jonge wat hebben jullie al veel ondernomen.Kunnen jullie het nog wel allemaal verwerken?Het is natuurlijk wel fantastisch ,geniet nog maar even ervan,voor je het weet is het al weer om.Dikke kus Jeertje

• 17 Mei 2007 - 10:48

Bram En Tante Jose:

hallo lieve allemaal,
    hier een dikke knuffel van ons, bram logeert een paar nachtjes bij zijn tante hij blij, ik minder (haha) veel plezier, wij gaan voetballen in het bos, see you later alligator

• 17 Mei 2007 - 11:16

Ineke Janssen:

Wat maken jullie ontzettend veel mee. En wat genieten jullie ervan. Ik moet steeds lachen om jullie avonturen en de leuke schrijfstijl.
    Dit zijn toch fantastische weken met heel veel herinneringen. Ik weet zeker dat er nog lang over nagepraat zal worden. Denk dat Niels en Max op school heel veel te vertellen zullen hebben.
    Misschien zit er ook nog wel een leuke spreekbeurt aan vast.
    En dan hebben jullie ook de foto's nog.

Lieve positivo's, geniet nog van de laatste paar dagen en een hele goede maar bovenal minder chaotische terugreis gewenst.

Dikke kus, Ineke

• 17 Mei 2007 - 14:37

Bo:

hallo allemaal,ik heb net alle verhaaltjes gelezen en het is allemaal wel heel indrukwekkend zeg!!!Van het ziekenhuis tot eurodisney,wat een indrukken hebben jullie opgedaan.Wel fijn dat alles goed is gegaan,veel plezier nog en ik hoop jullie snel weer te zien.
    Dikke kus van mij xxx

• 17 Mei 2007 - 15:07

Margot:

We zouden bijna jaloers worden!

• 17 Mei 2007 - 15:09

Helma En 4 Mannen:

Heel leuk om met jullie een beetje op vakantie te zijn( maar ondertussen is het hier gewoon 14 graden...)Jullie hebben straks nog een week vakantie nodig om alle belevenissen te verwerken!!
    Geniet er nog maar van,lieve familie!!!
    Doei,Helma

• 17 Mei 2007 - 20:00

Hans En As & Kids:

Super om te zien dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Wij kunnen niet wachten om in Florioda dezelfde parken te gaan bezoeken. Morgen nog veel plezier en tot ziens in Poeldijk.

Groeten Hans, Astrid, Manon en Coen

• 18 Mei 2007 - 07:58

José:

hallo lieve allemaal,
    als eerste een dikke knuffel voor jullie, een beetje jaloers ben ik wel omdat ik weet dat je overheerlijke carrotcake kunt eten in de states, judith die cake moet je echt een keer proberen. de groetjes van josé en bram die is nu in de tuin aan het spelen,
    keep it cool !

• 18 Mei 2007 - 08:13

Bianca Alleblas:

Hallo vakantiegangers, want dat zijn jullie nu gelukkig wel 'n beetje, toch?
    Geniet ervan en het is heel leuk jullie vakantieperikelen te kunnen volgen.
    Knuf uit Den Haag

• 18 Mei 2007 - 08:28

Llef :

Wat gaaf weer .vlek

• 18 Mei 2007 - 09:11

Kim:

hallo niels.
    hoe gaat het met je?
    met mij gaat het goed en met me ouders ook en met me zusje ook .
    op school gaat het ook goed.
    we heben 2 dagen vrij gekregen.
    ik mis je wel .

groetjes kim en laura