Al weer vroeg op!
Door: niels max judith ronald
Blijf op de hoogte en volg Familie
09 Mei 2007 | Verenigde Staten, Cincinnati
Vanmorgen liep de wekker om 6.30 af, dacht ik, maar onze Nederlandse wekker via een aangepaste stekker op het Amerikaanse electriciteitsnet loopt anders, het was pas 5.00 uur!
Dat was een mazzeltje. De echte ging om(Amerikaanse) 6.30 : opgestaan, om om 8.00 uur weer in het ziekenhuis te zijn.
Bloed en urine testen en een foto maken gingen vlot, nu is Niels bezig met de Dexascan. Daarna nog even een MRI (30 tot 90 minuten?!) en dan lijkt dit een relatief korte dag te worden. Gisteren niet veel meer gedaan, video-tjes gekeken, micro-wave gekookt en later op de avond nog even een wandeltje met een milkshake bij de Burger King.
Don't worry folks, elke dag drinken we melk,eten we groente en fruit en verzorgen we het ontbijt en het diner zelf, het is niet alleen maar hamburger en shake!
O ja, als jullie buiten dit dagboek met ons willen mailen, zodat je rechtstreeks antwoord krijgt, kan dat op fam.Berkenbosch@live.nl
Veel groetjes uit een nog steeds zonnig Amerika!
Niels, Max, Judith en Ronald
Veel groetjes uit een nog steeds zonnig Amerika!
Niels, Max, Judith en Ronald
09 Mei 2007 - 13:09
FAM HEEMSKERK:
Lieve Max Niels Judith en Ronald
Wij vinden het fijn jullie te volgen via de site
wij snappen alleen niet waar jullie de energie vandaan halen om na een dag in het ziekenhuis nog even een stukje te typen
Wij wensen jullie sterkte en liefs toe
groetjes uit de poeluk van de heemskerkjes xx -
09 Mei 2007 - 13:13
ALETTA:
dag allemaal
ik wil even bedanken voor het leuke cadeau wat ik van jullie heb gekregen
echt leuk
groetjes van aletta
09 Mei 2007 - 13:17
GEERT , JOOST En NIC:
hier een bericht van geert joost en nick (vdS) :
wij zijn nu bij geert aan het speelen en vinden het leuk om even de groetjes te doen aan Niels en natuulijk ook aan MAX
wij zijn wel benieuwd het met julie gaan
met ons gaat het goed
het regent niet meer
maar zijn wel veel binnen aan het speelen
met de niewe plemobiel vna aletta
die heeft ze gisteren gekregen voor haar verjaardag
Nou niels en max
zet het op en gauw tot ziens
doej doej
joost
geert
nick
09 Mei 2007 - 14:07
Greetje Stegeman:
Hallo Judith en mannen,
Wat enig dat ik op deze manier met jullie mee kan reizen. Heel veel groetjes en ik duim voor jullie.
09 Mei 2007 - 14:32
BRAM & STANLEY:
Hai die Max
hoe is het in het zonnige amerika
hier is het lekker bewolkt
op school is er geen fluit an
dus geniet er maar lekker van
gerben is ziek en
juf anneke is ziek
elke dag een andere juf
en vaak juf joke de inval juf
je weet wel die juf van geschiedenis
ja die juf
één les geschiedenis duurt een eeuw
we missen je wel om lekker te spelen !!
we hebben net aletta geholpen met haar nieuwe etage voor haar playmobiel huis,
wat een klus!!
de hele verlichting moest worden omgelegd
nou we weten niet veel meer te melden
we gaan sluiten
max groetjes
en veel plezier straks op vakantie
doei
BRAM EN STANLEY
09 Mei 2007 - 19:53
Fam Meyer:
Hey luitjes,
Wat hebben jullie een vol programma zo. En dan ook nog tijd om ons op de hoogte te houden. Erg leuk om te lezen. We kijken elke dag even of er nog nieuws is en tot nu toe schrijven jullie trouw elke dag.
Veel sterkte met de laatste onderzoeken en dan nog genieten van een welverdiende vakantie.
Groetjes uit Zoetermeer.
John, Elly, Twan en Marlieke -
10 Mei 2007 - 07:16
José:
Lieve Niels,
Ik ben zo trots op jou en natuurlijk ook op de rest. Gisteren ben ik naar Belgie gefietst om in een kapelletje speciaal voor jou en ook een beetje voor papa, mama en Max een kaars op te steken. Het is een hele grote kaars die wel 9 dagen brandt! Dat is bijna voor de hele tijd dat jullie in Amerika zijn. Als je dit leest zijn de onderzoeken achter de rug en kunnen jullie gaan genieten van een fijne vakantie. En dat hebben jullie verdiend!!!!!
liefs van José -
10 Mei 2007 - 09:27
Wil En Ad:
Gisteren van nettie en christ gehoord dat jullie een eigen website hebben en jullie daar regelmatig berichtjes opzetten, zodat men in nederland op de hoogte blijft van jullie wederwarigheden.Vandaag zo snel mogelijk jullie website bezocht, zodat we op de hoogte zijn van hetgeen jullie allemaal hebben meegemaakt.Wij hopen dat de onderzoeken vandaag positief verlopen en dat jullie daarna kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Judith, Ronald, Max en Niels heel liefs en groetjes wil en ad. Het was gisteren trouwens weer heel gezellig, zoals altijd. -
10 Mei 2007 - 11:14
Tammy En Miranda:
Hoi Niels,
hoe gaat het?
Is het leuk?
grappig van die farari!
EN leuke foto's.
we missen je.
Het gaat goed met ons en we hebben al moederdag kadoo's gemaakt.
hoe is het in het ziekenhuis??????
Is Amerka moooooooooooi????
RIJD DE FA RARI LEKKER.
ben je al op het strand geweest????????
groetjes TAMMY en miranda -
10 Mei 2007 - 11:46
Nick:
hoi niels
gaat het goed met mij wel
is het leuk bij ons wel
denk je dat er een drankje is
ik wel jij ook ik hoop het
GROETJES NICK EN MILOU -
10 Mei 2007 - 12:10
Aline! , Maxime!:
Hoi Niels
Leuke foto's en zeker van de farrari.
Hoe is het in het ziekenhuis.
Is het onderzoeken goed gelukt.
GROETJES ALINE!,MAXIME! -
10 Mei 2007 - 12:27
Raymar:
lieve niels.
gaat het met jou goed?
met mij gaat alles goed.
je heb een mooie auto.
bij ons is het goed.
we hebben ook een nieuw spel in de klas.
het nieuwe spel heet,het groote bassisschool spel.
er zitten ook vragen bij.
GROETJES RAYMAR.
10 Mei 2007 - 13:07
Groep4a :
beste niels,
jammer dat je naar amerika bent, we missen je wel hoor! heb je niet veel pijn gehad van de onderzoeken? wij hebben iets leuks gemaakt voor moederdag.heb jij ook nog wat gemaakt voor moederdag? juf andrea is met zwangerschapverlof en hebben we juf maaike we hopen je snel weer terug te zien! als je terug komt heb ik een tekening voor jou. heel veel groetjes groep 4a -
16 Mei 2007 - 06:44
Geraldine Figaroa:
Hi Niels Max Ronald en Judith
Ik ben heel blij dat ik alles van jullie kan volgen.
Geniet ervan.
Heelveel liefs van Geraldine